Ανοίγουμε πάλι στις 18/5/2020

meta-covid-19-era

Ανοίγουμε πάλι στις 18/5/2020

Αγαπητοί μας μαθητές, φίλες & φίλοι γονείς και κηδεμόνες η Προοπτική θα ανοίξει τη Δευτέρα 18/5/2020 και ώρα 13:00.
 
Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ανοίγουν 18 Μαΐου για τους μαθητές Λυκείου και Γυμνασίου, όσο για τα παιδιά του Δημοτικού απαγορεύεται να προσέλθουν έως τον Ιούνιο όπου και αναμένονται νέες οδηγίες.
Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν τη σύσταση του Υπουργείου για τηλεκπαίδευση αλλά και τις ανάγκες κάθε μαθητή συνεχίζουμε τα εξ αποστάσεως μαθήματα για όσους επιθυμούν και δημιουργούμε νέα προγράμματα για όσους μας επιτρέπεται να έχουμε κοντά μας, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των μαθητών και εκπαιδευτικών μας. Το σχολικό έτος θα ολοκληρωθεί το αργότερο έως τις 12 Ιουλίου – ανάλογα με το τμήμα και θα αναπληρωθούν όλες οι διδακτικές ώρες.
 
Όσοι μαθητές μας είναι υποψήφιοι για εξετάσεις μπορούν να δώσουν κανονικά στις νέες ημερομηνίες που όρισαν οι εξεταστικοί φορείς.
 
Υλοποιούμε πλήρως τα τεστ προσομοίωσης και την προετοιμασία των προφορικών τόσο online όσο και δια ζώσης σε μικρά γκρουπ, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
 
Οι καθηγητές της Προοπτικής συνεχίζουμε να παρέχουμε στα παιδιά μας την καλύτερη δυνατή ποιότητα σπουδών. Με άρτια εκπαιδευτική οργάνωση και με νέα μοναδικά «εργαλεία» συνεχώς εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας και τις μεθόδους μας. Γράφουμε εκθέσεις Online. Κάνουμε listening Online. Εξετάζουμε, αξιολογούμε και προχωράμε, κάθε μαθητής θα λάβει εξατομικευμένη ενημέρωση….