Φροντιστήρια Προοπτική

Όπως όλοι γνωρίζουμε τα φροντιστήρια έχουν γίνει θεσμός στην κοινωνία μας. Το φροντιστήριο είναι ένα διαδεδομένο είδος ιδιωτικού σχολείου στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι η σωστή προετοιμασία των μαθητών όχι μόνο στις Πανελλαδικές εξετάσεις αλλά σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσής του, έχοντας δίπλα του τον καθοδηγητή – φροντιστή.

Τα φροντιστήρια Προοπτική καινοτομούν στο χώρο της εκπαίδευσης δίνοντας μια νέα ώθηση στην επιτυχία των μαθητών. Τα φροντιστήριά μας θα δείτε τα παιδιά σας να βελτιώνονται καθημερινά. Εμείς εφαρμόζουμε ένα καινοτόμο σύστημα εκπαιδευτικών αλληλεπιδράσεων όπως το μάθημα στο τραπέζι, τα φύλλα εργασίας, η προσομοίωση εξετάσεων.

Το μάθημα στο τραπέζι

Το μάθημα στο τραπέζι  είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος εκπαίδευσης φεύγοντας από τον παραδοσιακό τρόπο διδασκαλίας. Ο καθηγητής δεν μιλάει πια “εξ έδρας”αλλά κάθεται διπλά στους μαθητές κάνοντας το μάθημα πιο εύληπτο και πιο αποτελεσματικό.

Τα φύλλα εργασίας

Επανάληψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως λέει ένα αρχαίο ελληνικό ρητό.  Εμείς λοιπόν προσφέρουμε στα φροντιστήρια μας στα παιδιά την ευκαιρία μέσα από τα φύλλα εργασιών, να εξασκούνται και να διευκολύνονται στην εμπέδωση της ύλης.

Προσομοίωση  εξετάσεων

Μέσα από την προσομοίωση  εξετάσεων του ακαδημαϊκού έτους τα παιδιά μας εξοικειώνονται με την εξεταστική φιλοσοφία των Πανελλαδικών εξετάσεων.