d

Υπολογιστές

Η πληροφορική σαν επιστήμη εξελίσσεται ραγδαία, με αποτέλεσμα να κρίνεται απαραίτητη στοιχειώδης γνώση Ή/Υ. Οι Η/Υ αποτελούν μόνο ένα κομμάτι της πληροφορικής, ίσως όμως το σημαντικότερο. Η πληροφορική έχει εισχωρήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας και ιδιαίτερα στη εργασία. Είναι λοιπόν, αναγκαία η γνώση αλλά και η πιστοποίηση της γνώσης των δημοφιλών εφαρμογών όπως Word, Excel, Internet, PowerPoint, Windows και Access.

Τα φροντιστήρια μας, παρέχουν προγράμματα σπουδών με τη βοήθεια καταρτισμένων καθηγητών ώστε να ανταποκριθείτε σε οποιοδήποτε απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον. Στόχος μας είναι η απόκτηση πτυχίου, αναγνωρισμένου από δημόσιους (ΑΣΕΠ) και ιδιωτικούς φορείς αλλά και η ουσιαστική γνώση χειρισμού του υπολογιστή. 

Διαθέτουμε πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την απόκτηση γνώσεων και την διασφάλιση της επιτυχίας στις εξετάσεις σας. Τα πιστοποιημένα Εξεταστικά Κέντρα  του εκπαιδευτικού μας ομίλου Προοπτική διεξάγουν κάθε εβδομάδα εξετάσεις με στόχο ο κάθε υποψήφιος να έχει την δυνατότητα να επιλέξει με ευελιξία τις ημέρες, ώρες και συχνότητα εξετάσεων.

Η διαδικασία από την αρχή έως και την ολοκλήρωση, δηλαδή την απόκτηση του πτυχίου αφορά 4 στάδια: 

  1. Διδασκαλία: Το πρώτο στάδιο στην πληροφορική είναι να πραγματοποιηθεί η εισήγηση. ( μάθημα )
  2. Ασκήσεις: Το δεύτερο πολύ σημαντικό στάδιο είναι η κατανόηση της εισήγησης που γίνεται αποκλειστικά στον όμιλό μας, μέσω mock ασκήσεων.
  3. Εξάσκηση: Στο τρίτο στάδιο είναι η πλήρης κατανόηση της ύλης μέσω ασκήσεων ανά κεφάλαιο και η εξοικείωση με το εξεταστικό σύστημα.
  4. Mock Tests: Το τελευταίο στάδιο είναι η αξιολόγηση των γνώσεων σας πριν την τελική σας εξέταση ανά ενότητα, μέσω mock TESTS

Η διαδικασία είναι γρήγορη (2- 4 εβδομάδες, ανάλογα με το υπόβαθρο του υποψηφίου) αλλά εγγυημένη. Τα πτυχία μας είναι πιστοποιημένα 100% και παρέχεται μια δωρεάν επανεξέταση! Τα πακέτα μας είναι οικονομικά, με φιλικές και προσιτές τιμές, οι οποίες μπορούν προσαρμοστούν σε ειδικές κατηγορίες π.χ. κάρτα ανεργίας.